TURISTIČKI VAUČERI 2020

 

➡️➡️➡️U hotelu Vila Viktorija možete iskoristiti turističke vaučere u vrijednosti od 100 KM, odobrene od strane Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske. Opština Laktaši dodatno odobrava 50 KM po osobi za prvih 60 turista. Donosiocu vaučera se cijena smještaja u hotelu umanjuje za 150KM po osobi.
Uslov za korištenje vaučera je boravak od minimum 3 noćenja, dok porodice ili parovi mogu ostvariti pravo i na 2 vaučera, ali za minimum 4 noćenja. Cijene smještaja možete pogledati u cjenovniku.

Za dobijanje vaučera u vrijednosti 100,00KM/po osobi od strane Ministarstva Trgovine i turizma Vlade RS potrebno je da:
– Pošaljete zahtjev za rezervaciju hotelu “Vila Viktorija” na e-mail info@hotelviktorija.com ili na broj recepcije 051 507 420.
– Kada dobijete potvrdu rezervacije od strane hotela na Vaš e-mail, potrebno je da se prijavite na sistem Vlade RS na sljedeću adresu https://evaucer.vladars.net/ i kreirate svoj profil. Profil kreirate uz potvrdu rezervacije od strane hotela, kao i unosom Vaših ličnih podataka. Dobijenu potvrdu rezervacije smještaja u hotelu možete jednostavno uslikati telefonom i prikačiti kao dokument prilikom kreiranja profila. Poslije se čeka verifikovanje od strane hotela i odobrenje Ministarstva trgovine i turizma. Procedura dobijanja vaučera je završena.
– Dodatna subvencija i sufinansiranje od strane opštine Laktaši je 50,00KM po jednom vaučeru(količine su ograničene). Hotel u kontaktu sa Turističkom organizacijom opštine Laktaši rješava ovaj dio papira.
– Za dvije osobe potrebna je rezervacija na minimalno četiri noćenja(doplata za 4 nočenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi je ukupno 40,00KM), a za jednu osobu minimalno tri noćenja(doplata za 3 nočenja sa doručkom u jednokrevetnoj sobi je ukupno 21,00KM).

Dobro došli!

Informacije i rezervacije na telefon 051 507 420‬

 
trivago


TRN WEATHER

© 1989 - Restaurant “Viktorija” / 2011 - Hotel “Vila Viktorija”. All Rights Reserved.

Call Viber