<span>Tradicija</span> preko 30 godina

Tradicija preko 30 godina

Restoran “Viktorija”

Restoran Viktorija ima tradiciju od preko 34 godine. Karakterističnog datuma (29.11.1989.) počinje sa radom kao kafe picerija i isključivo kao porodični posao, koji svoju ponudu nedugo zatim proširuje i na restoransku. Viktorija je decenijama pa tako i danas, omiljeno mjesto od prve jutarnje kafe, preko poslovnih ručkova, romanticnih vecera za dvoje, do ugodnih porodičnih druženja.

Spoj modernog, udobnog i profesionalnosti
Hotel i restoran Viktorija!

Ponuda hrane je širokog spektra, od domaće tradicionalne, internacionalne, jela sa roštilja, ribljih specijaliteta, raznovrsnih salata, do italijanskih pasta i pizza. Sa oko 80 mjesta pogodan je za raznovrsna slavlja, kao i manje svadbe. Restoran Viktorija predstavlja kuću dobre hrane i usluge kojoj se uvijek svi rado vraćaju. Kuriozitet našeg restorana, osim dugogodišnje tradicije je i kućna dostava restoranske hrane, ketering za firme, te spremanje većih količina kolača, ribe i jela ispod sača po narudžbi (slavlja, rođendani, slave, koje organizujete u svom domu). Dio ponude hrane za dostavu možete pogledati OVDJE

Mi vas srdačno očekujemo u nadi da ćemo udovoljiti svim vašim zahtjevima i željom da se kao naši gosti, osjećate prijatno i dobrodošlo. Iskreno vaši, porodica Sovilj i osoblje restorana i hotela „Vila Viktorija“.

Pogledaj foto galeriju.

 
trivago


TRN WEATHER

© 1989 - Restaurant “Viktorija” / 2011 - Hotel “Vila Viktorija”. All Rights Reserved.