<span>Tradicionalno</span> & Moderno

Tradicionalno & Moderno

Hotel “Vila Viktorija”

“Vila Viktorija” je hotel koji se nalazi u Trn-u. Udaljen je 10 km od centra Banja Luke, a 15 km od banjalučkog aerodroma(BNX)-Mahovljani. Do hotela se može doći auto putem E661 Banja Luka – Gradiška, ili starom gradiškom cestom. U svojoj ponudi posjedujemo jednokrevetne sobe sa francuskim ležajem, dvokrevetne sobe te dvokrevetne i četvorokrevetne apartmane. Posjedujemo vlastiti parking prostor(35 mjesta) za goste hotela i restorana.

Sve sobe su moderno opremljene, i pored osnovnog sadržaja, raspolažu sa radnim stolom, direktnom telefonskom linijom, LCD TV prijemnikom sa preko 110 domaćih i satelitskih programa, bežičnim i kablovskim internetom te jedinicom za upravljanje (grijanje, hlađenje, ventilacija).

 

Tradicija, gostoprimstvo, komfor,
su glavne odlike našeg hotela!

Za veći komfor tokom dnevnog boravka tu su i grilje na prozorima, kao i bešumni mini bar. Po želji gosta u ponudi su kupatila sa tuš kabinom ili kadom.
Kako biste sa sobom nosili što manje kofera u našim sobama Vas čeka hotelski fen te kozmetički set za kupatilo.

U našim apartmanima Vam je na raspolaganju, pored osnovnog sadržaja čajna kuhinja, dnevni boravak sa garniturom za sjedenje i velikim LCD TV, balkon sa garniturom za sjedenje, hidromasažna kada ili tuš kabina sa parnom saunom, te mogućnost priključka aparata na 110 volti. Sve spavaće sobe su prilagođene odmaranju sa udobnim ležajevima i damast pamučnim posteljinama (100% pamuk). Higijena cijelog objekta je na visokom nivou.

Gostima su na raspolaganju i usluge pranja i peglanja garderobe, kao i restoranske usluge „room service“ u periodu od 07:00 do 23:00 časova. Nekoliko primjeraka dnevnih novina, svakodnevno su na raspolaganju gostima. Recepcijska služba organizovana je za pružanje usluga 24 sata, u sklopu koje se nalazi uređaj za faksiranje, skeniranje i štampanje vaših dokumenata.

Napominjemo da posjedujemo i sef za čuvanje vaših dragocjenosti.
U cijenu noćenja je uračunat doručak u našem restoranu sa vrhunski kvalitetnom hranom, ugodnim ambijentom i ljubaznim osobljem.

Nudimo i usluge polupansionskog i pansionskog smještaja.

Wellness i sala za sastanke -uskoro-.

Jednokrevetne sobe

JednokrevetneJednokrevetne sobe vam možemo ponuditi sa solo ili francuskim ležajem.
 
 
Čitaj više
 
 

Dvokrevetne sobe

JednokrevetneDvokrevetne sobe vam možemo ponuditi sa odvojenim ležajevima ili francuskim ležajem.Bilo da sobu dijelite sa voljenom osobom ili prijateljima sigurni smo da ćete uživati u udobnosti.

Čitaj više

 

Apartmani

ApartmaniU našim apartmanima možete boraviti kako u društvu voljene osobe tako i sa čitavom porodicom.Komfor i udobnost vam neće nedostajati.

Čitaj više
 
 

 
trivago


TRN WEATHER

© 1989 - Restaurant “Viktorija” / 2011 - Hotel “Vila Viktorija”. All Rights Reserved.