Guest Review Award 2016

 

Booking.com, svjetski lider u spajanju putnika s najvećim izborom destinacija, dodjelom nagrada “Guest Review 2016” odaje priznanje izvrsnosti svojim partnerima koji korisnicima Booking.com-a omogućuju nezaboravna iskustva u svojim smještajnim objektima. Nagrada “Guest Review 2016” temelji se na više od 110 miliona ocjena korisnika koje ove godine obuhvaćaju 355.535 objekata u 205 zemalja. I ove godine među njima se našao hotel “Vila Viktorija”. Prosječna ocjena gostiju hotela koji su nas posjetili preko stranice booking.com iznosi 9,3 od 10.
Booking.com godišnje dodjeljuje priznanje smještajnim objektima za njihove rezultate u protekloj godini koji se temelje na ukupnim prosječnim ocjenama gostiju. Kriterijum za dobijanje priznanja je prosječna ocjena od 8 i više, na temelju ocjena gostiju zaprimljenih zaključno s 31. decembrom.
Sve ocjene gostiju na internetskoj stranici Booking.com su iz posljednjih 24 mjeseca i napisali su ih stvarni gosti nakon njihovog boravka u smještajnim jedinicama. Postoji nekoliko mjera osiguranja kao garancija autentičnosti svake ocjene. Ocjene gostiju na Booking.com-u se ni na koji način ne dorađuju.

Hvala svim našim Booking.com gostima za odlične ocjene! ‪#‎guestsloveus

 
trivago


TRN WEATHER

© 1989 - Restaurant “Viktorija” / 2011 - Hotel “Vila Viktorija”. All Rights Reserved.

Call Viber